Open extra topbar

Over Triumph

Al bijna 70 jaar ontwerpt en produceert Triumph meubilair voor de zakelijke markt. Sinds 1946 is Triumph marktleider op het gebied van het produceren van functioneel en kwalitatief hoogwaardig (project)meubilair. In het hart van Zuid-Wales worden de producten sinds 7 decennia in eigen fabriek geproduceerd en wereldwijd gedistribueerd. Sinds 1992 heeft Triumph een tweede verkoopkantoor in Nederland. Van hieruit worden alle Europese klanten bediend. Dankzij de groeiende markt in China is daar in 2010 een derde verkoopkantoor gestart. Dankzij de nauwe samenwerking tussen onze verkoopkantoren en fabriek is men wereldwijd verzekerd van snelle levering van al onze producten.

Design Elegant, modern, functioneel en flexibel zijn de uitgangspunten van alle Triumph ontwerpen. Modulaire systemen toepasbaar in iedere ruimte en situatie om onze klanten zo veelzijdig mogelijk te kunnen bedienen. Met een team van eigen ontwerpers worden ideeën gecreëerd welke in nauwe samenwerking met de productie worden geproduceerd tot kwalitatief hoogwaardige producten. Uniek is de eigen kleurencollectie bestaand uit maar liefst 24 kleuren leverbaar op (bijna) al onze producten.

Groen, Groener, Groenst Samen met onze leveranciers en klanten werken wij aan het verminderen van afval, het gebruik van duurzame grondstoffen en het hergebruik van (oude) onderdelen. Door het treffen van diverse maatregelen heeft Triumph de CO2 uitstoot de laatste jaren aanzienlijk kunnen reduceren. Dankzij deze maatregelen is Triumph beloond met het certificaat ISO 14001:2004. Uiteraard zal Triumph zich in de toekomst blijven ontwikkelen om nog groener te worden.
Timeline

Over Triumph

Updated on 2016-11-28T14:39:11+02:00, by Marjolijn.