KD E-Bench

KD E-Bench

Kantoormedewerkers zitten gemiddeld zo’n 6 uur dag per dag aan een bureau. Uit onderzoek is gebleken dat de impact van het zitten gedurende jaren in verband kan worden gebracht met een reeks gezondheidsproblemen, van rugklachten, obesitas tot diabetes.

De afwisseling van zitten en staan gedurende de dag verhoogt de focus, de alertheid en het activiteitenniveau en heeft een positieve invloed op goede doorbloeding, stabiele bloedsuikerspiegel en beter concentratievermogen. Het zit-sta-bureau is inmiddels niet meer weg te denken in de moderne kantooromgeving.

De KD E-Bench van Trilogy Furniture is een elektrisch in hoogte verstelbaar bureauframe voor minimaal twee werkplekken (back to back) en uit te bouwen tot meerdere werkplekken. Het robuuste stalen frame zorgt voor een perfecte stabiliteit en moderne uitstraling. De twee geruisloze motoren per werkblad zorgen voor een snelle en traploze hoogteverstelling. Door eenvoudige bedieningen van de (in- en uitschuifbare) memoryswitch met 4 geheugenposities kan het bureaublad op iedere gewenste hoogte en tussen 650mm en 1300mm ingesteld worden.

KD E-Bench
KD E-Bench